Na světě snad není nikdo, kdo by neznal jihokorejskou značku LG, lídra na trhu elektroniky a především pak na poli zobrazovacích technologií a displejů. Není divu, že si nejen televizory tohoto výrobce, ale i PC monitory získaly obrovskou oblibu mezi uživateli. Může za to špičková kvalita zpracování, mnohá inovativní řešení, široký sortiment, ale také velice příznivá cena.

Zaměřme se tedy na monitory značky LG. Ve stručnosti si řekneme, z čeho můžete vybírat.

Ultraširoké monitory

Tyto praktické monitory oplývající šikovnými funkcemi jsou ideální pro multitasking. Nabízejí poměr stran UltraWide 21:9, funkci 4-Screen Split, kompatibilitu s počítači Mac, funkci Dual Controller a ohromující rozlišení QHD 1440p. Zakřivené i ploché široké monitory UltraWide představují dokonalé řešení pro designéry, fotografy, hráče a všechny ty, kteří potřebují více místa pro své velké nápady, skvěle pak nahrazují složité sestavy více monitorů na stole jedním elegantním a zároveň praktickým Ultrawidem.

IPS monitory

Počítačové monitory s technologií IPS se mohou pochlubit realistickými barvami, snižují barevné ztráty a pomáhají udržet barvy konzistentní prakticky ze všech úhlů. LED podsvícení zajišťuje skutečně tmavou úroveň černé a bohaté barvy s úžasným kontrastem a barevnými detaily. Monitory této kategorie se vyznačují nižšími hodnotami spotřeby a velmi příznivou cenou, jsou tak dostupné takřka všem uživatelům.

4K monitory

4K a UHD monitory 4096 × 2160 Digital Cinema značky LG nabízejí čistý obraz se velkým počtem pixelů na obrazovce. Rozlišení 4K je více než čtyřikrát větší než standardní Full HD 1920 × 1080, takže dobře uvidíte i nejjemnější detaily ve hrách i při profesionální práci s barvami. Pozornosti neuniknou monitory se speciálním panelem a označením Ultrafine používaným ve všech zobrazovačích pod značkou Apple. UHD monitory tak pokrývají požadavky opravdu náročných profesionálů, designérů a grafiků, ale také uživatelů, kteří hledají ekonomicky příznivý model splňující mimořádné nároky na obraz a barvy. 

Monitory s TV

Užívejte si zábavu v rozlišením WXGA z televize i z počítače. TV monitory LG s dálkovým ovladačem mohou díky integrovanému digitálnímu TV tuneru a Dolby Surround zvuku oživit vaše oblíbené filmy a televizní pořady spolu s vaším oblíbeným online obsahem a hrami. DVB-T2 je samozřejmostí u všech LG TV monitorů.

Stále nevíte, pro který se rozhodnout?

Pro ten správný monitor se můžete zastavit do nově otevřené prodejny se showroomem ExaSoft.cz, kterou najdete v Karviné na ulici Rudé armády 651/19a. Čekají na vás vyškolení prodejci, spousta doplňkových služeb, jako například možnost prodloužit si záruku nebo nakoupit na výhodné splátky.
A to není všechno! Pokud na karvinské prodejně stihnete nakoupit do konce září za více než 1.000 Kč, můžete se zúčastnit soutěže o super ceny v celkové hodnotě 77.777 Kč.

Nabídku monitorů LG najdete zde >>