Světová jednička ve výrobě telefonů, jihokorejský Samsung, v posledních letech slavil úspěchy především na poli vlajkových telefonů, kde nabízí to nejlepší, co lze do chytrého telefonu vůbec nacpat. Situace se ale změnila s inovovanou modelovou řadou Samsung Galaxy A, která přišla na trh v letošním roce. Výrobce přinesl do střední třídy inovace, na které jsme zde nebyli zvyklí, to vše při zachování velmi atraktivní cenové politiky. Právě i díky tomu se z telefonů Samsung Galaxy řady A staly prodejní trháky.

Šampion se čtečkou v displeji

Vyzdvihněme například Samsung Galaxy A50, který přichází s trojitým zadním fotoaparátem, čtečkou otisků v displeji, baterií s úctyhodnou kapacitou 4.000 mAh a úžasným AMOLED displejem. Ani při této hvězdné konfiguraci nepřekročila jeho cenovka magickou hranici 9.000 Kč.

Bez rámečků s parádním displejem

Pokud vám vyhovují kompaktnější telefony a oželíte čtečku otisků v displeji, která se přemístila na klasickou pozici na zádech telefonu, je ideální volbou Samsung Galaxy A40, který se chlubí ještě atraktivnější cenou 6.490 Kč a opravdu minimalistickými rámečky. I v tomto modelu byl zachován dechberoucí AMOLED displej, na kterém je černá opravdu černá.

Obr pro sledování filmů a on-line zábavu

Naopak pro příznivce velké obrazovky je zde propracovaný Samsung Galaxy A70, který se chlubí obrazovkou o úhlopříčce 6.7“, čemuž byla přizpůsobena i baterie o obří kapacitě 4.500 mAh. Vychutnáte si tak dlouhé hodiny sledování videí např. na YouTube na velikém nádherném displeji plném barev. To vše za příznivou cenu 10.490 Kč.

Extravagantní řešení

Pro fajnšmekry pak spatřil světlo světa model Samsung Galaxy A80, který vyniká svou specifickou konstrukcí mechanismu zadního fotoaparátu, který kombinuje výsuvný a otočný modul. Díky tomu telefon nejen vypadá stylově, ale především bylo docíleno displeje bez jakéhokoli výřezu. Máte před sebou tedy jen obrovskou obrazovku. V případě, že chcete fotit selfie, modul kamery se vysune a čočky se otočí směrem k vaší tváři.

Nejdostupnější Áčko

Po méně náročné uživatele je zde nejdostupnější model Samsung Galaxy A20e, u kterého již marně budete hledat AMOLED displej, i tak se ale můžete spolehnout na solidní parametry, velmi kvalitní fotoaparát a kompaktní rozměry. Potěší příznivá cena 4.990 Kč a líbivý design.

Přijďte si je vyzkoušet nebo kupte on-line

Jak vidíte, Samsung pro letošní rok připravil ve střední třídě širokou škálu modelů, kdy si opravdu každý uživatel najde mezi modely řady A toho svého favorita. Pokud si nejste jistí, který bude pro vás ten pravý, navštivte naši karvinskou prodejnu se showroomem, kde si můžete jednotlivé modely z oficiální české distribuce osahat a důkladně otestovat. S výběrem vám pomohou proškolení prodejci, kteří nabídnou i další doplňkové služby, jakými je například prodloužená záruka, nákup na výhodné splátky, případně možnost zakoupení příslušenství ze skvělé ceny.

Pokud máte Karvinou z ruky, není nic jednoduššího, než navštívit náš e-shop a pořídit si svůj nový Samsung z pohodlí domova s dopravou zdarma.

Nabídku chytrých telefonů Samsung najdete zde >>>