Značka Hot Tools před nedávnem uvedla na trh novou řadu s označením Pro Signature. Výrobky mají sjednocený design a nabízí velice zajímavý poměr mezi cenou a výkonem. To vše v luxusním balení. V následujících řádcích si tyto novinky zběžně představíme.

Něco málo o značce

Je pravdou, že ne všichni tuzemští zákazníci Hot Tools znají. Ve světě je to ale přesně naopak. Tato americká značka se zaměřuje již více než 25 let na výrobu profesionálních nástrojů pro vlasový styling. Mnoho jejich produktů získalo ocenění a těší se velké oblibě v profesionálních vlasových salonech.

Co nejdeme v radě Pro Signature?

Hot Tools Pro Signature má za cíl poskytnout profesionální nástroje běžným uživatelům. Mimo to nabízí luxusní design, který kombinuje zlatou barvu a semišově matné tělo jednotlivých přístrojů. To má výhodu nejen v tom, že hezky vypadá, ale zároveň neklouže z rukou a tolik na něm neulpívají otisky.

Řada Hot Tools Pro Signature čítá aktuálně šest produktů. Jako první zmíníme tři kulmy, které se liší svým průměrem, který může mít 25 mm, 32 mm nebo 38 mm. Každý rozměr je vhodný pro vytvoření jiného typu vln. Potěší nastavitelná teplota až do 220 °C.

Dalším v řadě je vysoušeč vlasů s výkonem 2000 W, dvěma rychlostmi a třemi nastaveními teploty. V balení najdete i koncentrátor a odnímatelnou koncovka pro snadné čištění.

V řadě nechybí ani horkovzdušný kartáč, nebo chcete-li volumizér. Ten je vybaven nastavením teploty ve třech stupních, odnímatelnou hlavou, technologií Direct ION pro zdravě vypadající a lesklé vlasy a keramickým povrchem pro rovnoměrné rozložení tepla.

Sérii uzavírá žehlička na vlasy, jejíž hlavní chloubou jsou pozlacené titanové destičky o šířce 25 mm. Nechybí zde ani digitální displej, na kterém si můžete nastavit rovnou 14 úrovní teploty. Ta maximální pak dosahuje 230 stupňů Celsia.

Hlavní výhody očima ženy

Jakožto muž, který si vlasy stříhá strojkem na co nejkratší délku, jsem s důvěrou testování přenechal své drahé polovičce, která o své po pás dlouhé vlasy důkladně a denně pečuje. Zde tedy máte několik hlavních postřehů z testování.

U fénu si žena chválila především poměr mezi hmotností a výkonem. Protože má drobnější ruce, ne s každým vysoušečem se jí dobře pracuje. Hot Tools se na to, jak silně umí foukat, dobře drží a je skvěle vyvážený. Po vysoušení jí nebolí ruka.

Velkým překvapením byl kartáč. Dosud žena používala výrobek konkurenční značky, který měl za hlavní úkol rozčesat zašmodrchané vlasy. Kartáč Hot Tools se ale choval jinak. Po jeho použití získaly vlasy nový objem a byly vláčnější. Použila jej i po umytí vlasů k jejich vysušení. Zde jí mile překvapila síla proudění vzduchu, díky které nebylo ani sušení kartáčem problém.

Žehlička Hot Tools bodovala především rychlým nahřátím na provozní teplotu a detailním nastavením teploty. Líbila se rovněž dobrá „kluznost“ vlasů po deskách, šlo to jako po másle.

Co se týče kulmy, otestovala variantu s největším průměrem 38 mm, která slibuje vytvoření opravdu velkých vln. Zde musím zhodnotit i já, že výsledek byl úžasný a s dosud používanou kulmou o menším průměru nesrovnatelný. Díky kvalitnímu povrchu se s kulmou dobře pracovalo a žena neměla strach, že se jí vlasy spálí.

Po otestování u všech produktů vyzdvihla luxusní design a velice praktické matné a neklouzavé provedení těla všech přístrojů. Kabely hodnotila jako dostatečně dlouhé. Celkově u mé ženy zanechaly produkty Hot Tools Pro Signature jen ty nejlepší dojmy. Mě zase zaujaly po vizuální stránce.

Kolik peněz si připravit?

Vzhledem k luxusnímu vzhledu byste na první pohled očekávali vysoké ceny. To ale tak úplně neplatí. Uvádíme tedy aktuální ceny k datu recenze. Na žehličku vlasů Hot Tools HTST2578UKE Pro Signature Gold si připravte 1.599 Kč, vysoušeč Hot Tools HTDR5581UKE Pro Signature vyjde na 1.499 Kč, kulmy se pohybují podle průměru od 1.099 až po 1.199 Kč, no a kartáč HOT TOOLS HTDR5586UKE Pro Signature Gold si výrobce cení na 1.699 Kč.

V porovnání s cenami konkurence a s přihlédnutím k renomé značky, kvalitě zpracování a výborným parametrům jsou to ceny více než konkurenceschopné a nákup produktů Hot Tools z řady Pro Signature můžeme vřele doporučit.

Zobrazit produkty Hot Tools >>