Je to už nějaký pátek, co se na trhu objevily speciální kancelářská křesla, která svým designem vyčnívala ze zaběhnuté nabídky. Začala být nazývána jako herní. V čem jsou lepší než ta klasická?

Design na prvním místě

Svým provedením připomínají herní židle sedačky sportovních a závodních automobilů. Designu vévodí výrazné barevné kombinace, agresivní křivky, výdechy v horní části, které imitují otvory pro vícebodové pásy a výrazné boční vedení v sedací i opěrné části. Na první pohled pak poznáte, že jde o něco „extra“.

Křeslo, jak má být

Pohodlí pro dlouhé hodiny hraní

Moderní herní židle mimo výrazného designu nabízejí také komfort, který ocení především ti z vás, kteří tráví u počítače dlouhé hodiny – ať už prací nebo herní zábavou. Samozřejmostí jsou široké možnosti nastavení: plynové zvedací zařízení, kolečka pro snadný pohyb, nastavení opěradla v širokých úhlech, detailní nastavení loketních opěrek a velmi kvalitní polstrování. Povrch herních židlí je z pravidla vyhotoven z tzv. PU kůže, která zaručí dlouhou životnost a zvýšenou odolnost proti polití tekutinou.

Herní křeslo C-TECH PHOBOS (GCH-01B), černo-modré

Robustní konstrukce

U herních židlí je kladen důraz nejen na vzhled a komfort, ale i na robustnost provedení. Rám židle bývá tvořen pevnou ocelovou konstrukcí, která zabrání kroucení a nežádoucím deformacím. Další nespornou výhodou bývá vysoká nosnost, takže herní židle nejsou zapovězeny ani „mohutněji stavěným“ jedincům o hmotnosti obvykle až 150 kg.

AROZZI VERONA PRO, černočervená

Vyplatí se to?

Pokud si budujete herní doupě, nebo prostě chcete ve své kanceláři něco originálního a trávíte u počítače dlouhé hodiny, určitě vám koupi herní židle můžeme doporučit. Při aktuálních cenách jde o investici okolo 4.000 – 5.000 Kč, kdy za své peníze dostanete robustní židli s kvalitním zpracováním a neotřelým vzhledem, za kterou se nejedna návštěva otočí.

Zobrazit nabídku herních židlí >>