Již potřinácté hledala Heureka.cz ve své soutěži ShopRoku nejzářivější hvězdy e-shopového nebe. Stejně jako v předchozích letech o nich rozhodli reální zákazníci a odborná porota. Heureka.cz vyhlásila v soutěži ShopRoku nejkvalitnější, nejpopulárnější a nejzajímavější e-shopy českého internetu za rok 2021. A my máme právem z výsledků velkou radost.

Internetová tradice

Když se řekne ShopRoku, většina z vás si představí prestižní klání českých e-shopů, které pořádá největší srovnávač zboží na našem internetu. Ani my, ExaSoft.cz, tady nejsme nováčky, protože máme za sebou pravidelné umísťování v kategorii ceny kvality, kde jsme v letech 2016 – 2020 pravidelně bez vynechání obsazovali druhou a třetí příčku.

Cesta za zlatem

Bronz a stříbro byly sice fajn, ale leta jsme doufali v nejvyšší zlatou příčku. Byli jsme si samozřejmě vědomi toho, že nic nejde bez práce a že ocenění se vyhlašuje na základě zpětné vazby zákazníků a hodnocení profesionální poroty.

Abychom dosáhli svého cíle, zapracovali jsme na úrovni komunikace se zákazníky, poskytování zpětné vazby na zákaznické recenze a samozřejmě na rychlosti dodání zboží od momentu objednání. A povedlo se! V pátek 8. dubna přišla skvělá zpráva – poprvé za ty roky jsme vítězi!

Bez vás by to nešlo

Jsme velice vděční nejen týmu zaměstnanců, kteří každý svým dílem přispěli do „vítězné skládanky“, ale především vám, našim zákazníkům, za to, že se na nás s důvěrou obracíte a rádi se vracíte. Ať už na náš e-shop nebo do některé z kamenných prodejen ExaSoft.cz. Děkujeme také za zpětnou vazbu, kterou nám nejen svými recenzemi poskytujete. Ceníme si také skutečnosti, že dle bilancí Heureka.cz by dlouhodobě nákup u nás svým přátelům bez výhrad doporučilo zhruba 96 zákazníků ze 100.

Předsevzetí do příštího roku je jasné. Neusnout na vavřínech a opět udělat vše pro to, abychom si odnesli zlatou medaili, ale především pro to, abyste s našimi službami vy, naši zákazníci, byli co nejspokojenější.

Bližší informace o soutěži a výsledcích najdete na https://www.shoproku.cz/.