V dnešní době, kdy je kladen důraz na zdravou výživu a kvalitu potravin, přichází technologie BioFresh od společnosti Liebherr jako průkopník v oblasti uchovávání potravin. Tato inovace, založená na vědeckém poznání a výzkumu, rozumí tomu, že různé potraviny vyžadují různé podmínky skladování pro zachování své čerstvosti, chuti a nutriční hodnoty.

Jak to funguje a proč je to tak důležité?

BioFresh technologie vytváří optimální klimatické podmínky pro různé druhy potravin. Ovoce a zelenina, která je skladována ve vysoké vlhkosti a teplotě těsně nad 0 °C, si nejenže zachovává svůj vysoký obsah vitamínů a minerálů, ale také svou texturu a chuť. To je důležité pro ty, kteří hledají zdravou a vyváženou stravu. Na druhou stranu, maso a mléčné výrobky vyžadují suché klima, což je dosaženo v přihrádce na maso a mléčné výrobky. A co milovníci mořských plodů? Pro ně má BioFresh speciální přihrádku, kde teplota klesá až k –2 °C, což prodlužuje trvanlivost ryb a mořských plodů, a zároveň zachovává jejich čerstvost a chuť.

Výhody technologie BioFresh v bodech:

  1. Dlouhodobá čerstvost: Díky BioFresh technologii můžete snížit plýtvání potravinami, protože potraviny zůstávají čerstvé mnohem déle.
  2. Zachování vitamínů a minerálů: Optimální skladovací podmínky zajišťují, že cenné vitamíny a minerály zůstávají v potravinách zachovány déle.
  3. Flexibilita a variabilita: Různé přihrádky pro různé potraviny znamenají, že můžete skladovat různé potraviny podle jejich specifických potřeb, což je ideální pro domácnosti s různými stravovacími návyky.

Technologie BioFresh od společnosti Liebherr je skvělým řešením pro ty, kteří hledají způsob jak uchovat své potraviny čerstvé déle a zároveň si zachovat jejich nutriční hodnotu. Ať už jste gurmán, zdravotník, rodina s dětmi nebo prostě někdo, kdo miluje čerstvé potraviny, BioFresh je technologie, kterou byste měli zvážit při výběru své nové chladničky. Investice do kvalitní technologie pro uchovávání potravin je investicí do vašeho zdraví a kvality života.

Nabídka lednic Liebherr z našeho e-shopu >>